Veelgestelde vragen

Wellicht hebt u vragen die we onderstaand kunnen beantwoorden. Hebt u andere vragen, dan vernemen we die uiteraard graag.
U kunt ons bereiken op 040 304 64 76 of via e-mail: info@symphony-estates.nl

1. ZIJN ER VOORZIENINGEN VOOR ELECTRISCHE AUTO’S?

Ja, zowel in de stallingsgarage als bij de privé parkeerplaatsen op het besloten achterterrein ligt een loze leiding ten behoeve van het laden van electrische auto’s. Deze kunt u zelf laten bedraden door de partij die het laadpunt installeert.

2. WAAR PARKEREN WE ONZE FIETSEN?

In de fietsenberging op maaiveldniveau, achterin de parktuin.

3. ZIJN ER LAADPUNTEN VOOR E-BIKES IN DE FIETSENBERGING?

Ja, er zijn elektra-aansluitingen voor 2 e-bikes per appartement/ penthouse voorzien in de fietsenberging

4. HOE ZIT HET MET ISOLATIE EN ENERGIEVERBRUIK?

Villa de Linde wordt conform huidige wetgeving uitgevoerd volgens de BENG normering als Bijna Energie Neutraal Gebouw. U hebt dankzij de nieuwste technologieën op gebied van warmtepomp, warmteterugwinning,  vloerverwarming en uitstekende isolatie een zeer laag energieverbruik. Meer hierover leest u in het projectboek bij op pagina 60, Sustainability.

5. ZIJN ER OOK ZONNEPANELEN VOORZIEN?

Nee, die zijn niet nodig om te voldoen aan de BENG normering, mede dankzij de goede isolatie en andere duurzame technologieën.

6. WELKE RUIMTES HEBBEN VLOERVERWARMING?

Alle verblijfsruimtes in de 4 appartementen en de 2 penthouses beschikken over vloerverwarming.

7. WAT IS BIJ DE PRIJS INBEGREPEN?

Een luxe eilandkeuken met complete inbouwapparatuur, een state of the art badkamer, luxe design glasdeuren in de woonkamer en keuken en uiteraard de compleet ingerichte groene hoftuin. Ook zijn de parkeerplaatsen inbegrepen.

8. WELKE APPARTEMENTEN/ PENTHOUSES ZIJN NOG TE KOOP?

Alle 4 appartementen en 2 penthouses zijn nog te koop. U kunt uw voorkeur voor reservering indienen tot 15 maart 2022 12.00 uur. Voor meer informatie over de toewijzing de de voorverkoop vindt u hier.

9. KUNNEN WE HET APPARTEMENT OF PENTHOUSE NOG AANPASSEN?

Ja er is heel veel mogelijk t.a.v. het verplaatsen van de niet-dragende wanden (lichtgrijs op de verkooptekening). Tijdens het informatiegesprek kunnen we hier verder op ingaan.