EXCLUSIEF EN GELIJKVLOERS WONEN IN HET CENTRUM

U bent op zoek naar gelijkvloers wonen, maar met voldoende ruimte, een fraai groen uitzicht en op loopafstand van de winkels? Aan de Kerkstraat 1, op de huidige locatie van Van de Plas Interieurs vindt u die unieke combinatie. In appartementenvilla de Linde kunt u exclusief en gelijkvloers wonen met de ruimte die u gewend bent. Tegelijkertijd heeft u ook nog eens de beschikking over 2 royale privé terrassen of balkons met rondom een prachtig ontworpen groene tuin. Hier heeft u de ruimte voor een uitgebreide barbeque met vrienden, of een gezellige middag met familie, maar bijvoorbeeld ook de mogelijkheid voor een feest in de tuin. Diezelfde tuin biedt u alle andere dagen van het jaar een fraai uitzicht vanuit uw appartement, en een mooi beeld vanaf de straat. Groenpartijen met wolkenhagen, bloeiende planten, bomen en een gazon omlijsten de klassieke villa.

Uw auto parkeert u comfortabel in de stallingsgarage onder het gebouw, hier zijn 6 privé parkeerplaatsen voor elk appartement bij de prijs inbegrepen. Deze parkeerplaatsen zijn extra ruim bemeten, waar een reguliere parkeerplaats 2,50 m. breed is, zijn de parkeerplaatsen onder Villa de Linde maar liefst 2,99 tot 5,05 meter breed, wat u veel extra comfort biedt. Uw eventuele tweede auto parkeert u aan de achterzijde van de tuin.

De appartementen meten circa 150 – 155 m2.

De kleinschalige villa biedt de ruimte aan 2 appartementen per verdieping, met in totaal 6 appartementen.  De auto’s staan veilig en uit het zicht geparkeerd in de stallingsgarage, waar u tevens uw privé berging aantreft. Vanuit de garage bereikt u met de lift comfortabel uw appartement. Beschikt u over een tweede auto, dan parkeert u deze comfortabel op uw 2e privé parkeerplaats op eigen terrein achter in de parktuin.

IN HET CENTRUM, DICHTBIJ DE VOORZIENINGEN

Villa de Linde wordt gerealiseerd op de huidige locatie van Van der Plas Interieur in Leende, aan de Kerkstraat 1. De naam is enerzijds een verwijzing naar de herkomst van de naam Leende; Lind. Anderzijds verwijst het naar de Lindeboom, die het groene karakter van de appartementenvilla onderstreept. De Lindeboom is een heilige boom die vaak in de buurt van kerken te vinden is. Hoe toepasselijk met de Sint Petrus’ Bandenkerk zo dichtbij.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Door de architectuur, de rijke detaillering en het groene decor ademt Villa de Linde een sfeer van exclusiviteit. Wilt u ook genieten van comfortabel en luxe wonen, zonder concessies te hoeven doen?

Schrijf u in en blijf op de hoogte van de voortgang van de ontwikkeling.