DE LUXE APPARTEMENTEN EN PENTHOUSES

LAATSTE BESCHIKBAAR | € 839.900 V.O.N.

In het centrum van het sfeervolle en gemoedelijke Leende komt Villa de Linde, een kleinschalige appartementenvilla op slechts een kwartiertje rijden van Eindhoven.

Niet alleen de traditionele architectuur van het markante herenhuis en de omringende tuin ademen een sfeer van exclusiviteit. Ook binnen in uw nieuwe appartement komen al uw wensen samen. Daar vindt u een zeer royale keuken met kookeiland en luxe apparatuur, een fraaie living met veel daglicht, een extra study of slaapkamer en de badkamer ensuite aan uw master bedroom. Maar ook de dubbele designdeuren met glas maken uw nieuwe woning of appartement helemaal van nu. De vele raampartijen en openslaande deuren zorgen voor een ultiem contact met uw privé buitenruimtes. Tot slot parkeert u uw auto in de ondergelegen stallingsgarage, van waaruit u via de lift rechtstreeks uw voordeur bereikt. Dat wordt nog eens fantastisch wonen, dichtbij de voorzieningen van het centrum!

TE KOOP

Verkoopsom v.o.n.VerdiepingWoonopp. m2 Privé buitenruimtesPrivé parkeerplaatsenBergingLigging
Penthouse 6€ 839.900,-
incl. verrekenpost keuken, tegelwerk, sanitair a € 36.075,-
Tweede verdieping150 m21 balkon en 1 skylounge, zuid2 Stuks. In stallingsgarage en achter op eigen terrein Inpandig en in garageZuid (rechts)

VERKOCHT

Verkoopsom v.o.n.VerdiepingWoonopp. m2 Privé buitenruimtesPrivé parkeerplaatsenBergingLigging
Appartement 1VerkochtBegane grond152 m23 stuks: zuid, west en noord2 Stuks. In stallingsgarage en achter op eigen terreinInpandig en in garageZuid (links)
Appartement 2VerkochtBegane grond148 m23 stuks, zuid, oost en noord2 Stuks. In stallingsgarage en achter op eigen terreinInpandig en in garageZuid (rechts)
Appartement 3VerkochtEerste verdieping156 m22, zuid2 Stuks. In stallingsgarage en achter op eigen terrein Inpandig en in garageZuid (links)
Appartement 4VerkochtEerste verdieping151 m22, zuid2 Stuks. In stallingsgarage en achter op eigen terrein Inpandig en in garageZuid (rechts)
Penthouse 5VerkochtTweede verdieping155 m21 balkon en 1 skylounge, zuid2 Stuks. In stallingsgarage en achter op eigen terrein Inpandig en in garageZuid (links)