DE LUXE APPARTEMENTEN EN PENTHOUSES

VANAF € 829.900 v.o.n.

 (alle onder optie)

Niet alleen de traditionele architectuur van het markante herenhuis en de omringende tuin ademen een sfeer van exclusiviteit. Ook binnen in uw nieuwe appartement komen al uw wensen samen. Daar vindt u bij de prijs inbegrepen een zeer royale keuken met kookeiland en luxe apparatuur, een fraaie living met veel daglicht, een extra study of slaapkamer en de compleet ingerichte badkamer ensuite aan uw master bedroom. Maar ook fraaie glazen designdeuren maken uw nieuwe woning of appartement helemaal van nu. De vele raampartijen en openslaande deuren zorgen voor een ultiem contact met uw privé buitenruimtes. Tot slot parkeert u uw auto in de ondergelegen stallingsgarage, van waaruit u via de lift rechtstreeks uw voordeur bereikt. Dat wordt nog eens fantastisch wonen, dichtbij de voorzieningen van het centrum!

DE IMPRESSIES

DE PLATTEGRONDEN

Bekijk in onderstaand pdf document de plattegronden in groter formaat.

KENMERKEN PER APPARTEMENT

VerdiepingWoonopp. m2 Privé buitenruimtesPrivé parkeerplaatsenBergingLigging
App. 1Begane grond152 m23 stuks: zuid, west en noord2 Stuks. In stallingsgarage en achter op eigen terreinInpandig en in garageZuid (links)
App. 2Begane grond148 m23, zuid, oost en noord2 Stuks. In stallingsgarage en achter op eigen terrein Inpandig en in garageZuid (rechts)
App. 3Eerste verdieping156 m22, zuid2 Stuks. In stallingsgarage en achter op eigen terrein Inpandig en in garageZuid (links)
App. 4Eerste verdieping151 m22, zuid2 Stuks. In stallingsgarage en achter op eigen terrein Inpandig en in garageZuid (rechts)
Penth.5Tweede verdieping155 m21 balkon en 1 skylounge, zuid2 Stuks. In stallingsgarage en achter op eigen terrein Inpandig en in garageZuid (links)
Penth.6Tweede verdieping150 m21 balkon en 1 skylounge, zuid2 Stuks. In stallingsgarage en achter op eigen terrein Inpandig en in garageZuid (rechts)