VOORDELEN VAN NIEUWBOUW

Een nieuwbouwappartement of -penthouse biedt u belangrijke voordelen ten opzichte van een bestaande woning.

ENERGIEZUINING EN COMFORTABEL

In Villa de Linde woont u dankzij de warmtepomp, zeer goede isolatie en overige technieken bijna energie neutraal. De appartementen en penthouses in Villa de Linde hebben energielabel A+++ en zijn all-electric, u bent niet meer afhankelijk van gas. Hiermee bent u klaar voor de toekomst en investeert u dus slim: in het milieu, maar ook in de verlaging van uw energielasten. Ook geven nieuwe technieken als vloerverwarming en koeling in de zomer meer comfort.

UW EIGEN SMAAK

Bij een bestaande woning moet u wellicht genoegen nemen met een vloer, keuken of badkamer die niet helemaal uw smaak is. Voor uw appartement of penthouse in Villa de Linde kunt u uw interieur vanaf het begin helemaal naar uw eigen hand zetten. U kiest de indeling, afwerking en inrichting en dat maakt dat het 100% uw thuis is.

GEEN ONDERHOUD KOMENDE JAREN

Veel onderdelen in uw nieuwe appartement of penthouse hebben garantie. Dat betekent dat u de komende jaren geen tijd of geld kwijt bent aan noodzakelijk onderhoud. Iets waar bewoners van een ouder appartement of penthouse jaloers op zullen zijn.

HEERLIJK STIL

De nieuwste bouw- en installatietechnieken en materialen vertalen zich ook in een stiller appartement of penthouse: u zult nauwelijks iets horen van uw buren. Ook dat is een groot verschil met oudere appartementen of penthouses.

VEILIGHEID

De appartementen en penthouses worden uitgerust met een professioneel rookalarm en inbraakwerend hang- en sluitwerk, maar ook een videofoon, zodat u kunt zien wie er voor de deur staat. De parktuin is omheind met begroeiing en beplanting en uw auto staat veilig geparkeerd in de ondergrondse stallingsgarage. Dit alles maakt wonen in Villa de Linde nog veiliger.

DUURZAAMHEID

ONDERDEELKENMERKENVOORDELEN
All-electricU verwarmt uw woning en warm water met elektriciteit en niet meer met gasNiet meer afhankelijk van uitputtende bronnen
WarmtepompZeer efficiënte installatie die warmte en warm water opwektToekomstbestendige manier van verwarmen, met hoog rendement.
Ook mogelijk: koelen in de zomer
IsolatieZeer goede isolatieUw woning heeft minder energie nodig om te verwarmen in koudere maanden
Lage temperatuur vloerverwarmingConstante verwarming met lage temperatuurLager energieverbruik, constante temperatuur, warmte voeten, minder stofcirculatie
WTW: Warmte Terug Win installatieWarmte uit lucht en water wordt hergebruikt om lucht en water voor te verwarmenMinder energie nodig voor verwarming en warm water
Groene inrichting hoftuinMinder verharding en veel aanplant van nieuwe bomen, heesters en gras. Regenwater wordt rechtstreeks afgevoerd in de bodem.Groene woonomgeving is gezond en milieuvriendelijk. Beplanting en infiltratie biedt verkoeling in de zomer.