RESERVEREN

De voorverkoop van de 4 appartementen en 2 penthouses in Villa de Linde is gestart. U kunt tot 15 maart 12.00 uur uw voorkeur voor reservering kenbaar maken met het voorkeursformulier.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Na de start voorverkoop medio december heeft u tot 15 maart ’22 12.00 uur  de tijd, om aan te geven of u een reservering wil voor een specifieke woning. De reservering kan enkel worden gemaakt, indien u geen voorbehoud van financiering maakt. Dit betekent dat u uw financieringsmogelijkheden op dat moment reeds hebt gecheckt, bijvoorbeeld bij onze samenwerkingspartner Veldsink Verberkmoes in Valkenswaard. Voor het sluiten van een reserveringsovereenkomst vragen wij een bedrag van € 1.500,- ex BTW. Dit bedrag wordt verrekend op het moment dat u overgaat tot aankoop van het appartement/ penthouse. Met deze financiële drempel zorgen we ervoor dat enkel serieus gegadigden overgaan tot reservering.

U kunt meerdere appartementen/ penthouses aangeven op uw voorkeursformulier. Het streven is zoveel mogelijk mensen een appartement/ penthouse van één van hun voorkeuren toe te wijzen. Op het moment dat er meerdere gegadigden zijn voor hetzelfde appartement/ penthouse, zullen we toewijzen aan de persoon die het langst staat ingeschreven als belangstellende (het moment waarna u de nieuwsbrieven ontving).

DOWNLOADS

Via onderstaande links opent u de verkooptekeningen (concept) van het plan, de appartementen en penthouses in pdf. Deze kunt u tevens vergroten op uw scherm.