RONALD EN MARCEL VAN DE PLAS OVER VILLA DE LINDE

“We zijn trots op wat we hier kunnen neerzetten.”

Onze ouders zijn in 1961 op deze locatie, midden in het centrum van Leende gestart met de interieur- en stofferingswinkel, destijds plan Broekakkers. Het is niet alleen een familiebedrijf; we zijn zelfs op deze plek geboren. Je kunt je dus voorstellen dat we vanuit een soort ‘chauvinisme’, een grote betrokkenheid, iets goeds willen doen voor deze locatie. Trots mogen zijn op wat we achterlaten: die ambitie vinden wij helemaal terug bij Symphony Estates. Kleinschalige projecten, die een aanwinst voor de omgeving zijn.

We waren al even bezig met een verkenning van de mogelijkheden voor onze winkel. Verbouwen of verhuizen naar een ander pand, zelfs verhuizen naar een andere gemeente hebben we overwogen. En hoe toevallig kan het dan lopen: in een regionale krant zagen wij een afbeelding van een kleinschalig nieuwbouwplan in Gerwen. Het zag er prachtig uit en we hebben contact opgenomen met Symphony Estates, met de vraag of ze iets soortgelijks op onze locatie zouden kunnen ontwikkelen. Vanaf het eerste contact loopt het prettig, we hebben een heel goed gevoel bij Olaf en zijn team. Wat vooral fijn is, is het persoonlijke en directe contact: gewoon eerlijk zeggen wat je wil, zonder poespas. En natuurlijk de korte lijntjes: dat ze niet afhankelijk zijn van een groot hoofdkantoor. Daardoor kunnen ze ook snel handelen en dat zorgt voor veel vertrouwen, dat zo belangrijk is bij dit soort grote beslissingen.
Met Symphony maken we er niet alleen zakelijk een succes van, maar laten we ook iets heel moois achter op deze prominente plek in het centrum van Leende, die ons zo na aan het hart ligt. En dat voelt heel goed.