FINANCIERING

Bent u serieus geïnteresseerd in een woning of appartement in Villa de Linde? Dan adviseren we u tijdig uw financiële mogelijkheden te verkennen met een deskundige. Hiervoor werken we samen met Veldsink – Verberkmoes, een lokaal financieel adviesbureau in Valkenswaard. Zij ontzorgen u bij al uw vragen rondom hypotheek, verzekeringen en algemene financiële planning.

VELDSINK – VERBERKMOES

Veldsink – Verberkmoes: “Soms komt er een project voorbij waarvan je zegt  ‘dat is het helemaal’. Een project dat ook past bij de filosofie van Veldsink – Verberkmoes en waar we ons graag aan verbinden. Villa de Linde is zo’n uniek project. Kleinschalig, exclusief en gesitueerd op een unieke locatie in het mooie dorp Leende. Veldsink – Verberkmoes is een begrip in Valkenswaard. Als allround advieskantoor hanteren we een unieke persoonlijke aanpak, door altijd naar uw complete financiële plaatje te kijken. Dus de planning van inkomsten, uitgaven, vermogensopbouw, pensioen en verzekeringen. Hypotheekverstrekking is daarin een belangrijk onderdeel. Het willen ontzorgen zit in ons DNA, we staan bij het maken van uw financiële planning dan ook garant voor een zeer hoog serviceniveau. Daarnaast is ons kantoor letterlijk dichtbij: u kunt er gewoon binnenlopen, ook zonder afspraak.

Natuurlijk zijn we deskundig, dat spreekt vanzelf. Als onafhankelijke bemiddelaar zoeken wij samen met u de geldverstrekker die het beste bij u past. We zijn onderdeel van de Veldsink Groep, de grootste onafhankelijke intermediair van Nederland en kunnen u alle geldverstrekkers aanbieden. Daarbij kijken we niet alleen naar de hoogte van de rente, maar ook zeker naar de voorwaarden. Een hypotheek moet immers toegesneden zijn op uw persoonlijke situatie. Tot slot houden we voor de financieringsaanvraag ook rekening met de unieke kenmerken van het project, zoals bijvoorbeeld duurzaamheid.

Bent u benieuwd naar onze aanpak? We verkennen graag samen met u de mogelijkheden voor dit unieke project.”

Veldsink – Verberkmoes Maastrichterweg 19 | 5554 GE  Valkenswaard | Tel. 040 2079000 | E-mail: fmaas@veldsink.nl | www.veldsink.nl

 

v.l.n.r. Berrie Vermeulen (hypotheekadviseur), Frieke Maas (hypotheekadviseur binnendienst) en Mark Tijsen (hypotheekadviseur en financieel planner)